onsdag 11. mars 2009

Bloggtørke....?

Ja tørk meg her og tørk meg der..
Dette biletet vart teke i byrjinga av oktober, når den fyrste snøen kom.
Slik ser det framleis ut rundt hushjørna her på dalen, berre mykje meir då sjølvsagt..!
Og då betyr det, etter litt rask hovudrekning, at vinteren her har vart i bortimot FEM MÅNADER!!!
Fyttirakkaren. Kva gjer ein ikkje for kjærleiken?
Neste gong går eg for ein fyrrig spanjol.

2 kommentarer:

Rosa sa...

hahaha, du har eit herleg skråblikk! Lurar sånn på kor langt oppi ein dal du bur, for slik ser det (heldigvis?) ikkje ut her hjå meg, og SÅ langt vekk er det jo ikkje ;) Denne veka har eg slått fast at no SKAL det bli vår. For kvart snøfnugg som kjem vert eg meir og meir gretten - som om det hjelper....

mali-mo sa...

Ja, slik er det ikke her. Stirrer mer INN i fjellveggene enn utover dalen jeg da, og heldigvis ligger snøen bare på toppene ;) Hos oss er det regn, regn, regn...og det er vel ikke vår? For regne gjør det jo hele året hehe ;)

Har sittet og kost meg med innleggene dine her no, ser dere har kjøpt dere geiter, og sau? det er noe vi har tenkt på og, sånn etterhvert om en stund ;) Alt tar jo tid med oss, vi er ikke verdens raskeste til å sette ene foten framfor den andre og få tingene gjort i en fei. Tar livet (litt for) med ro til tider hehe. Men til slutt, så får vi det nok på plass alt vi tenker på og drømmer om ;) Er jo litt av gleden og det,syns jeg, å tenke og gruble og planlegge og glede seg ;) Og DET er jeg iallfall flink til!

Helgen skal brukes til rydding inne, og ute om været er slik at det går. Og noen trær som skulle vært felt, så motorsagen må nok fram ;)

God helg til deg og!